Onze Business Partners ...


ING Corporate Investments


ING Corporate Investments participeert per 1 januari 2016 in de holding van de Gilde-BT organisatie. Met deze deelname wordt de groei en de verdere ontwikkeling van de Gilde-BT organisatie doorgezet. Wij als Gilde-BT zijn trots dat wij met de ING organisatie aan boord onze klanten nog beter kunnen bedienen en zien een succesvolle samenwerking tegemoet.

www.ingwb.comPNO Consultants


Een goed opgeleide beroepsbevolking die een bijdrage kan leveren aan behoud en creëren van werkgelegenheid staat aan de basis van onze welvaart en een gezonde economie. Financiering, bijvoorbeeld in de vorm van publieke middelen zoals subsidies, vormt hier een belangrijke drijvende kracht. PNO Consultants vervult in dit speelveld een intermediaire rol, waarbij wij het bedrijfsleven, onderwijsinstellingen, opleidingsfondsen, samenwerkingsverbanden van werkgevers- en werknemers en arbeidsmarktregio’s adviseren en assisteren bij het verkrijgen van subsidies en andere financiële middelen. PNO is in Nederland met meerdere vestigingen vertegenwoordigd. Daarnaast hebben wij vestigingen in een groot aantal West-Europese lidstaten. Naast arbeidsmarktthematiek adviseren en ondersteunen wij op het gebied van met subsidie en financiering voor innovatie.

www.pnoconsultants.comWecreate consulting


Wecreate Consulting is een advies en project(management) bureau, gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitvoeren van projecten die tot een duurzame verbetering leiden op de arbeidsmarkt. Het opzetten en inrichten van sectorale projecten op een wijze dat doelstellingen beheersbaar en voorspelbaar gerealiseerd worden, is één van onze specialismen. Door het verwerven en beheren van financiering via subsidies, dragen wij bij aan de business case van deze projecten. Zo helpen wij onze klanten om positieve veranderingen op arbeidsmarkt in gang te brengen. Wij putten uit onze uitgebreide ervaring, up-to-date kennis en ontwikkelde best practices, om daarmee de voor klanten best mogelijke oplossing te leveren.

Wecreate Consulting is een bedrijf dat voortkomt uit de kennis en ervaring van haar medewerkers op het terrein van arbeidsmarkt en financiering en heeft tientallen jaren ervaring met subsidieadvies en -verantwoording. De compliance en het management van complexe multi-stakeholder projecten is onze specialiteit. Hierin beheersen wij de hele keten van het subsidieverantwoordingsproces: vanaf intermediaire diensten en projectmanagement tot en met de outsourcing van gehele subsidieadministraties. Hierbij werken wij vaak samen met Gilde-BT Software BV.

www.wecreateconsulting.comLeap. The Innovation Agency


Hét kenmerk van succesvolle technologie- bedrijven: dat ze niet alleen als eerste inspelen op veranderingen in hun omgeving, maar dat ze door hun innovatiekracht ook in staat zijn om die omgeving zelf te veranderen.

Hét kenmerk van innovatie: dat het duur is. En risicovol. Maar zeker ook belangrijk: vandaar dat overheden innovatie subsidiëren. Om innovatie te stimuleren en stevig op de kaart te zetten. En te houden.

Hét kenmerk van innovatieve bedrijven: dat ze maar al te vaak te weinig kennis, tijd en mensen in huis hebben om optimaal te profiteren van subsidieregelingen. Met als gevolg dat hun innovatiekracht in het bijzonder en daarmee hun bedrijf in brede zin niet tot volle bloei komt.

Hét kenmerk van Leap: dat het als geen ander onderkent dat succesvolle innovatie staat of valt bij strategische inbedding in de bedrijfsfilosofie en in de bedrijfs-processen. Want alleen dan wordt innovatie innovatiekracht. Alleen dan ontstaat er een cultuur waarin innovatie geen momentopname, geen waan van de dag is, maar juist de structureel drijvende kracht wordt van het bedrijf.

Dat alles heeft Leap sinds 2007 gemaakt tot wat het nu is: dé autoriteit in alle opzichten op het gebied van subsidieadvies. De autoriteit ook die schatten aan expertise en ervaring op dat terrein direct koppelt aan passie voor innovatie en technologie.

www.leap.nlThe Competence Group


The Competence Group (TCG); het meest complete bureau voor digitale onderwijs oplossingen.  Van e-learning-module tot Persoonlijke leeromgeving, van onderwijsproject tot strategische consultancy. TCG verhoogt het rendement van medewerkers en organisaties. Wij doen dat met het ontwikkelen van digitaal onderwijs, het implementeren van online leeromgevingen en het beantwoorden van vraagstukken rond kennis-, opleiding- en informatiemanagement.

Met een hart voor de Nederlandse gezondheidszorg en als missie om het rendement van medewerkers en (daarmee hun) organisaties te verhogen. Door samenwerking met diverse zorginstellingen (ZorgLeren Netwerk) en partners is er een palet van ruim 250 generieke e-learning opleidingen ontwikkeld. Jaarlijks worden er ruim 30 nieuwe aan toegevoegd. Inmiddels helpen wij vele zorgprofessionals bij het kunnen uitoefenen van hun professie en werken aan bewijs van bekwaamheid.

www.thecompetencegroup.nlSpringest


Springest is dé site waar je alles vindt om naast je werk te leren. Op Springest.nl vinden bezoekers ruim 38.000 trainingen van meer dan 4.000 verschillende aanbieders. Springest is ook actief in Duitsland en Engeland en verwelkomt maandelijks ongeveer 300.000 unieke bezoekers.

Springest Go is uw online leercatalogus op maat. Met een eenvoudig systeem en efficiënte processen voor medewerkers en HR managers, ondersteunen we u bij de ontwikkeling van human capital. We helpen u om leren makkelijker te organiseren. Uw medewerkers gaan zelfstandig aan de slag!
 


HROffice


Met HROffice krijgt u één geïntegreerde recruitment oplossing voor onder andere vacature-en kandidatenbeheer, werken-bij-sites, Facebook App, mobiel solliciteren, talentpools, screening en e-assessments. Dankzij de modulaire opbouw kunt u uw eigen recruitmentsysteem op maat samenstellen. Geheel naar de wensen en behoeften van uw organisatie, zodat u alleen betaalt voor de modules die u daadwerkelijk nodig heeft.

HROffice is een toekomstvaste recruitment oplossing. Zodra u behoefte heeft aan meer functionaliteiten, kunt u deze eenvoudig via de Webshop activeren. U bent dus volledig 'in control'. Niet voor niets maken klanten als V&D, Rijnland Zorggroep, Fabory, DPD, KWF Kankerbestrijding, Scania en VDL al jaren met veel enthousiasme gebruik van de diensten van HROffice. Zij hebben ieder hun eigen redenen gehad om voor HROffice te kiezen maar zij hebben één ding met elkaar gemeen: ze zijn allen erg tevreden over de gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit en professionaliteit van HROffice. 

www.hroffice.nlKPN Internedservices


KPN Internedservices is een van de grootste Nederlandse providers van IT- en cloud solutions. Opgericht in 1996 en sinds 2015 een 100% dochter van de Koninklijke KPN: Internedservices is dé Cloud & hosting expert van Nederland. Specialist op het gebied van managed hosting, online (hosted) werkplekken, security en connectiviteit. Haar 160 dedicated professionals werken elke dag aan één doel: succes realiseren voor onze klanten.
 
Met 20 jaar ervaring en ruim 30.000 klanten begrijpt Internedservices de uiteenlopende IT-behoeften van ondernemend Nederland. Omdat zij het wiel niet steeds opnieuw hoeft uit te vinden, kan Internedservices u de beste, snelste en voordeligste oplossing bieden. 

www.internedservices.nl

 ROC Gilde Opleidingen

 

ROC (Regionaal Opleidingscentrum) Gilde Opleidingen verzorgt voor ongeveer 12.000 leerlingen jaarlijks het MBO-onderwijs in de regio Noord- en Midden-Limburg. Als één van de 42 Nederlandse ROC's biedt ROC Gilde Opleidingen het hele gamma aan MBO-opleidingen.

Voor de gebieden horeca, handel, techniek, gezondheidszorg en educatie is Gilde-BT de partner waar het bedrijfsgerichte MBO-programma's betreft. Gilde-BT is reeds sinds 2000 dé partner van ROC Gilde Opleidingen.

www.gildeopleidingen.nlSVO Vakopleiding Food


SVO Vakopleiding Food, van oudsher bekend als dé opleider in de slagersvakopleidingen, heeft zich de laatste jaren steeds meer toegelegd op MBO-opleidingen in de foodsectoren, van foodproductie- tot logistiek-, out of home- en retail-opleidingen.

Behalve als opleider staat SVO Vakopleiding Food bekend als KBB (kenniscentrum) in deze sectoren en is daarmee onder meer verantwoordelijk voor de erkenning van bedrijven tot leerbedrijven.
Gilde-BT ziet SVO Vakopleiding Food als de beste partner in opleidingen als het gaat om de MBO-BBL-Opleidingen binnen food-gerelateerde bedrijven.

www.svo.nl
Arcus


Arcus is een Regionaal Opleidingencentrum (ROC) voor mbo-onderwijs met een aanbod van 200 verschillende opleidingen, volwasseneneducatie en bedrijfsopleidingen. Bij ons studeren ruim 7500 studenten en werken 900 medewerkers. Het geven van kwalitatief goed onderwijs vinden we heel belangrijk. Daarbij gaan we uit van de ontwikkelmogelijkheden van onze student. We helpen ze daarbij hun eigen kwaliteiten te ontdekken en te ontplooien. Zo halen we meer voldoening en plezier uit hun opleiding en toekomstig beroep. 

http://www.arcuscollege.nl
S4Financials


Wanneer u credit management software (CMS) zoekt voor efficiënt
en effectief debiteurenbeheer dan is S4Dunning voor u de oplossing.
Door middel van gebruikersvriendelijke schermen en overzichtelijke navigatie zijn wij er in geslaagd debiteurenbeheer bedrijfsbreed toegankelijk te maken. Het credit management software pakket S4Dunning heeft een uitstraling die helemaal past bij online in en de cloud werken. Ook voor uw organisatie kan S4Dunning vele voordelen bieden. Een aantal van de voordelen zijn, sneller uw facturen betaald krijgen waardoor uw werkkapitaal verbetert, inzicht krijgen in de opvolging via zelf in te richten rapportages, het gemak van een 100% cloud tool en het snel en overal beschikbaar zijn van de informatie omtrent uw openstaande posten. Wij beschikken zelfs over een S4Dunning App zodat u zelf buitendienst medewerkers toegang kan geven tot de voor hun relevante informatie. Dit alles is gebouwd met de modernste technieken en conform de strengste veiligheidseisen. Veilig data transport en opslag heeft onze hoogste prioriteit. U hoeft zich daar geen zorgen over te maken.

http://www.s4dunning.com