ESF beheer

Gilde-BT levert web-based software voor het beheren van
ESF-subsidie voor de aanvraagperiode 2014-2020

ESF 2014-2020


In totaal is er in de periode tot 2020 zo’n 500 miljoen euro ESF beschikbaar voor re-integratie en duurzame inzetbaarheid. Onze applicatie is naast de Nederlandse variant ook in verschillende andere talen beschikbaar voor onder andere Polen, Tsjechië, Duitsland en Oostenrijk.

Totale outsourcing

van de administratieve

verwerking, ESF-proof 

 

ESF Beheer Applicatie


Via de ESF beheer Applicatie van Gilde-BT kunnen ESF-aanvragers op eenvoudige en voorspelbare wijze hun ESF-subsidie realiseren.
In de vorige ESF-programmaperiode 2007-2013 is het ESF-webportal van
Gilde-BT voor verschillende O&O-fondsen zoals SOOB (Beroepsgoederen-vervoer), Sectorfonds Luchtvaart, SOBB (Beveiligingsbranche), CA-ICT (ICT sector), Colland (agrarische sector), STOOF (uitzendbranche) en SFR (Recreatiebranche) succesvol ingezet en zijn meer dan 500.000 dossiers met in totaal meer dan € 100 miljoen aan projectkosten via de ESF-webportals van Gilde-BT verantwoord.

Optioneel


Gilde-BT verzorgt de verwerking van alle ESF-dossiers.
U kunt de gehele backoffice van uw ESF-project uitbesteden aan een team van professionele medewerkers die in het ESF webportal de dossiers controleren en verwerken conform de ESF-subsidie eisen.
Daarnaast richt Gilde-BT een helpdesk in waar men met vragen over (de verantwoording van) het ESF-project terecht kan.

Kenmerken ESF Beheer Applicatie

  • Webbased portal in de look-and-feel van de ESF-aanvrager

  • Alle partijen (bv. deelgemeenten, PrO/VSO scholen) eenduidige ‘ESF-proof’ formats en uniforme opbouw dossiers

  • Volledig in control: 24/7 realtime managementinformatie en signaalfunctie bij onderrealisatie

  • De digitale projectadministratie van alle betrokken organisaties op één centrale locatie digitaal beschikbaar en controleerbaar

  • Geautomatiseerde reminders (e-mail/ SMS) naar organisaties om dossiers volledig te krijgen en de realisatie van de subsidie te optimaliseren

  • Marktconformiteitsprocedure gewaarborgd in systeem

  • Snelle levering ESF-portal mogelijk door ruime ervaring

Meer informatie


Indien u meer informatie wenst over de mogelijkheden en de voordelen van een ESF-webportal en/of de outsourcing van uw ESF-projectadministratie, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via 077 - 320 2000, contactpersoon Robert van der Meer.