Technologie

Gilde-BT Software ontwikkelt software op basis van de nieuwste technieken in .NET C# met een MS-SQL database.

Responsive Software op basis van .NET MVC

Als één van de eerste levert Gilde-BT software die volledig web-based is. Met een groot team aan ontwikkelaars  leveren we software-oplossingen met vooruitstrevende technieken zoals HTML5, jQuery en Bootstrap.

Via de Agile - Scrum

ontwikkelmethodiek

implementeren we op maat

 

Technische omgeving

Gilde-BT implementeert software op basis van applicaties die jarenlang zijn ontwikkeld. Deze worden op maat in nauwe samenspraak met de klant binnen de eigen organisatie via de Agile- Scrum methodiek ontwikkeld. Het product wordt door een externe provider (IS-group) via het internet aangeboden, waardoor het mogelijk is voor de klant op alle momenten en op alle locaties toegang te hebben tot het voor hem bestemde product. Met de keuze van de provider (ISAE-3402 type II en drievoudige ISO certificering) wordt voldaan aan zeer strenge normen rond security. Bovendien draaien klantapplicaties in separate omgevingen met eigen databases en application pools.

SAAS (software as a service)

De software van Gilde-BT wordt aangeboden via het SAAS-model. Dit houdt in dat per applicatie een verrekeneenheid geldt waarvoor de klant betaalt. Dit betekent bij hoge afname meer kosten; bij lage afname minimale kosten. De beheersbaarheid van de kosten is voor de klant volledig variabel.

Bij vrijwel alle klanten sluit de software van Gilde-BT aan bij hun bestaande applicatielandschap. Zo worden er gegevens uitgewisseld met personeelsadministratie-systemen en financiële applicaties, wordt SSO (Single Sign On) ingesteld en is het mogelijk om te integreren met de eigen exchange server.